miercuri, 26 iunie 2013

CĂUTAŢI ADEVĂRUL!



       Cand veti incepe sa cautati adevarul lumii ,va fi o mare usurare, pentru ca veti vedea limpede si adevarul vietii voastre.Cuvantul „adevar” este legatura dintre lumea veche si lumea noua si legatura directa cu Dumnezeu.Este numarul format de voi direct cu Dumnezeu,doar El va raspunde la celalalt capat de linie.Este legatura cu voi insiva,cu Sinele vostre Inalte,este sinceritatea sufletului vostru chinuit prin mii de vieti.
Adevarul este un teren foarte sigur,neadevarul este exact opusul,nu veti gasi nimic solid sub picioare,insasi existenta intreaga merge in deriva,fara un scop precis,fara invataturi bune,fara legatura cu divinitatea .

Cand va ascundeti de adevar va pacaliti singuri,cadeti in propria voastra capcana din care nu mai iesiti prea curand, pentru ca va place sa fiti mintiti pe fata,va place sa sorbiti din necunoasterea care va inconjoara ,va place sa respirati aerul irespirabil de minciuni si manipulare,deci ,in final lipsa adevarului va duce pe drumul spre pierzanie,de fapt nu pierdeti decat inca cateva vieti ca sa ajungeti sa constientizati ca nu trebuia sa va ascundeti de adevarul lui Dumnezeu,dar ce mai conteaza cateva milenii pierdute dintr-o eternitate!!Toata lumea va invata sa vada acest adevar in final,indiferent cat timp va petrece fiecare sa il gaseasca.

Adevar inseamna intelepciune.Fiti intelepti,se da ocazia acum pentru toate sufletele de pe planeta sa ajunga la acest adevar,doar alegerile lor ii indreapta sau ii indeparteaza de acest adevar.

De ce nu ati fi in acord cu adevarul care se aduce de multi ani in fata noastra? Ce se intampla daca intrati intr-o lumina mai mare decat cea pe care ati stiut-o pana acum? Ce se intampla daca nu mai incercati sa va subminati singuri existenta prin negarea adevarului ca sunteti cu mult mai mult decat ati crezut vreodata? Ce se intampla daca acceptati sa deveniti asa cum sunteti cu adevarat,fiinte de lumina?

Multe intrebari la care va trebui sa raspundeti.Este un mic test ,dar foarte precis,el va va arata cam cum ganditi la momentul asta,cat de dispusi sunteti sa va schimbati din ceea ce erati in trecut in ceva nou,ceva ce va da fiori la inceput din cauza ca nu stiti ce va iesi din pensula Creatorului ,adica voi.

Cereti de la voi sa fiti constienti de modul cum va deplsati in aceasta lume.Dansati,dar sa fie valsul frumusetii spirituale nu galagia dualitatii cu ale ei replici mizerabile de joasa frecventa.


Iubire si Lumina!


Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2013/06/cautati-adevarul.html?spref=fb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu